Mat över? Ge en present!

I måndags lagade jag en trerätters för att fira födelsedag.
 
Till förrätt gjorde jag en väldigt god champinjonsoppa (blev några champinjoner över, dessa skall användas i en omelett) och det blev två portioner över. I med det i en glasburk (en gammal syltburk som jag tagit loss originaletiketten på), smäll på en egengjord etikett och in i en söt presentpåse (brukar återanvända de som man får på födelsedagar osv).Så fick min mamma en värmande soppa dagen efter, mysigt förpackad. Överhuvudtaget brukar det vara uppskattat att komma över med mat till sina stressade släktingar. 
 
Champinjonsoppan är för övrigt väldigt lätt att laga och bra om man har t ex grädde och lök som behöver användas upp. Recept hittar du på Tasteline.

Kommentarer
Postat av: Anonym

tackar

2012-12-12 @ 13:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0